De ce sa ai o periuta care iti curata corect dintii?
- Raluca Alfiri
- Apr 13, 2016
- 3 min read
Asa arata dintii tai priviti cu MICROSCOPUL ELECTRONIC. Microscoapele electronice au rezolutie superioara microscoapelor obisnuite cu lumina, si pot transmite o imagine marita de mult mai multe ori . Cele mai bune microscoape cu lumina transmit o imagine marita de 2 000 de ori, pe cand unele microscoape electronice ajung sa transmita o imagine marita de 2 MILIOANE DE ORI!
Acesta este un cristal de fosfat de calciu, care formeaza smaltul dentar

Aici sunt bacteriile care formeaza placa bacteriana, marite de 1000 de ori. Au o placere nebuna sa se lipeasca de dintii tai

Asa arata suprafata unui dinte. Bacteriile sunt colorate in albastru, iar cele rosii sunt celule ale sangelui

Cand bacteriile adera de dinte, incepe formarea placii bacteriene

Periajul dentar pastreaza bacteriile in baie. Acesta este un singur fir al unei periute dentare uzate

Si inca unul

Asa arata perii unei periute interdentare incarcata cu placa bacteriana

Inca bacterie simpatica care formeaza placa bacteriana de pe dintii tai. Nu e draguta? Tot ce vrea este sa deveniti prieteni

Atentie, imagini care va pot afecta emotional! Acesta este un dinte cu o carie

Si sa nu uitam de gingii. Acestea sunt bacteriile care se afla pe ele.

Si acum ce ai de facut ?


Tea-ai gandit vreodata cum ar fi ca periuta ta de dinti sa fie sterila la fiecare periaj?
Periutele Nano-b contribuie în fiecare zi la mentinerea sanatatii si a starii tale de bine: in primul rând, ionii de argint si de aur distrug pâna la 99,99% din toate bacteriile care ajung în apropierea periutei de dinti! Fiecare dintre perii periutelor Nano-B este acoperit cu particule de dimensiuni nanometrice, de argint, aur sau carbune din bambus. Aceste particule microscopice elibereaza ioni încarcati negativ care patrund în celulele bacteriene, suprimându-le respiratia si metabolismul. Astfel acestia omoara bacteriile si previn cresterea lor în continuare pe periuta de dinti. Indiferent de dimensiunea lor mica, toate aceste nano-particule pastreaza 100% din proprietatile lor. Odata impregnate în perii periutelor de dinti, nanoparticulele ramân pe periuta de dinti si nu pot fi spalate sau uzate. Acest lucru asigura o spalare, de fiecare data, cu o periuta de dinti dezinfectata, curata si sanatoasa, ceea ce nu este posibil cu periutele de dinti obisnuite.
În al doilea rând, capetele rotunjite ale firelor periutelor sunt blânde cu gingiile si smaltul dintiilor.Cele mai multe periute de dinti obisnuite au perii tari si ascutiti si pot provoca o multitudine de micro-rani. Nano-b lustruieste cu blândete dintii, curata gingiile si protejeaza zâmbetul tau frumos.
În al treilea rând, structura dubla de straturi de peri ai periutelor Nano-b are scopul de a curata perfect placa bacteriana chiar si în locurile greu accesibile, dar si de a elimina petele, pentru a-ti regasi zâmbetul stralucitor.
- Firele lungi, cu textura fina sunt atât de subtiri ca permit curtaarea profunda si în cele mai greu accesibile zone ale gurii. Ei împing usor gingiile în sus pentru a elimina bacteriile, unde acestea ramân blocate, prevenind formarea placii, în timp ce, intra cu usurinta între dinti întocmai ca ata dentara.
- Firele scurte, ovale lustruiesc usor suprafata dintilor, îndepartând eficient placa bacteriana si petele.
În plus, periutele cu aur si carbune din bambus ajuta la albirea naturala a dintilor. Carbunele din bambus este absorbantul natural de impuritati de ultima generatie si absoarbe murdaria si petele de pe dinti.
Asadar, bucura-te de protectie naturala cu periutele Nano-b, potrivite pentru toata familia, de la mic la mare! Aurul, argintul si carbunele de bambus sunt 100% naturale, sigure si benefice pentru sanatatea ta si a familiei tale. Ele sunt utilizate pe scara larga în medicina traditionala naturista dar si în medicina moderna alopata, pentru proprietatile lor antibacteriene si de igiena, cu rezultate pozitive dovedite.
Având încredere ca dintii tai sunt curati si sanatosi, ofera cat mai multe zambete!
Sursa: buzzfeed.com.
Comments